Liten pojk blir bortskämd, leker mamma pappa barn!


I helgen har jag blivit bortskämd som aldrig förr!
Fredagen började med att ett bad stod upptappat, med tända ljus och en öl vid sidan om karet.
Medans man låg där och plaskade så stod någon i köket och lagade mat. Sen vart det vin och en riktigt god middag. Jag tror aldrig att jag känt mig så uppvaktad =)

I lördags "lekte" vi mamma pappa barn med lånade ungar. Bakade pepparkakor, åkte pulka och gjorde snölyktor.. Eller ja.. Ungarna gav upp och jag kravlade runt själv där i snön och försökte få skiten att brinna.. När jag väl fått skiten att brinna så inser jag att jag byggtfanskapet under en gatlykta och de inte sytes att det brann där i.. Efter 114 försök till en lykta till så fick jag till en på ett bättre ställe.. Kutade in.. Och den hade slocknat..



Söndan va precis lika mysig med en lyxig frukost och mys vid tvn, sen städades det och vi käkade en pizza innan jag åkte hem.
Kvällen vart lite sabbad med ibland får man skylla sig själv helt enkelt, jag är iaf glad att jag har tagit tag i allt nu och känner att jag fått allt precis som jag vill ha det! Hoppas bara det inte blir ett allt för stort bakslag nu när man kommit så långt..

Jag har iaf konstaterat att jag har den bästa flickvännen man kan ha!

RSS 2.0