All or nothing!

Hej Hopp!!

Jisses vad tiden går fort ibland, de va ännu ett tag sedan jag bloggade..
Idag satte jag mig i bilen straxt efter halv sex, runt tio i sex fick jag sms.. "Du, ring mig innan du åker hemmifrån" från chefen..

MHM tänkte jag och ringde på engång.. Jaha, ledig idag.. Jag som redan åkt.. Snö kaos och lite för tidigt på morgonen så jag åkte in till jobbet ändå, käkade smörgåstårta och fikade för att få tiden att gå lite.. Vid åtta så tänkte jag att trafiken kanske lättat lite.. Men icke.. Så nu sitter jag hemma hos min mor och fördriver lite mer tid i förhoppning om att trafiken ska lätta upp lite..

Men i övrigt så är det ju en helsikes massa jag missat att blogga om, för det har hänt grejer, oj oj!

De senaste inläggen har bara stressats igenom men jag tänkte försöka summera de tre sista månadera då jag missat att blogga nästan..

Julen har jag nämnt innan, den firades i bollnäs hos elins släkt.. Helt underbar helg! Va riktigt skönt att komma iväg ett tag, vi var där över helgen och åt åt och åt! Fick en massa fina paket och framför allt en riktigt mysig helg!

Efter de drog vi till karlstad, där thomas och sara bor för att fira nyår.. De va lite vanskligt hurvida vi skulle komma iväg då Elins rygg inte riktigt ville de vi ville :( Men väl där hade vi kanon trevligt.. Precis innan 12 slaget så fick jag foten ur.. De skulle ordnas ringar, jag ville ju planera själv.. Överraska, se den snopna minen! Så på tolvslaget fick jag min vilja igenom, vi förlovade oss jag och Elin! Man gick ju som på moln efter det! =)



Sen har det flutit på med en hel del mysiga dagar, jobbiga arbetsdagar och annat skoj..

Men i helgen som var så for vi till sydpoolen, jisses va länge sedan de va man var där!
5 månader hade smugit sig förbi tillsammans med Elin, vilket kvällen innan hade firats med en kanon mysig kväll små tjatter och någon öl.. Som förövrigt var noga utvald och lockade fram en ruggit välmående känsla i hela kroppen =)

Väl på sydpoolen då iaf så badades det, relaxades och mystes för att sedan avsluta med god mat.. Så vi gick till thai buffen! Men jävlar va sunkit käk dom hade!! Med den besvikelsen i bagaget åkte vi hemmåt, då jag kom å tänka på en sak.. Spelar ju egentligen ingen roll vad maten smakar.. Sällskapet är viktigare =)

Hela veckan har jag varit sällskaps sjuk och vi har turats om att fara runt som vettvillingar efter varandra.. Varrannan natt turades vi om i våra två hem!

Nu i helgen får vi se vad som händer, det är så mycket jag vill få gjort.. Men vi får se vad tiden räcker till!

Ska försöka blogga lite oftare hedan efter =)

En sak är iaf säger


Jag älskar dig Elin =)

De va ju där!


RSS 2.0