Tand för tand, steg för steg..

Ja det har hänt en hel del sedan sist..
Nu har jag betat av de två största stenarna som tyngt mig.. Det känns underbart att kunna säga att jag inte har ett ända hål kvar i tänderna, 4 besök.. En rotfyllning och en urdragning samt lite lagande.. Men nu är det klart!! Så många år som jag skjutit på att gå till tandläkaren så är det ett stort steg att kunna säga att jag mer eller mindre jobbar bort rädslan för tandläkaren..

Min ekonomi har börjat likna något gångbart igen, trotts en massa dumma utgifter som tandläkaren så har jag faktiskt ett par ören kvar att leva på! =) Skulder är ett minne blott och det känns som om man betar av sak för sak.. Snart kanske man blir sig själv igen!

Nu medans jag skriver så kommer jag och tänka på att det är nog mer än två stora saker som tagit tag i.. Det är nog snarare 4-5 stycken som jag fått ur värdlen och det känns som om att efter denna sommar så kommer jag nog kunna stå på egna ben och säga att jag tagit mig igenom den tuffaste tiden i mitt liv.. Att kliva upp ur det träsket jag så länge suttit fast i, det är helt underbart.. Men faktum är att jag förmodligen inte skulle klarat det utan Elin som stöttat mig genom de ruffaste tiderna och dom stunderna man behövt någon vid sin sida och fått höra att man klarar det..

Att jag dessutom klaffade in att träffa henne just när jag bestämt mig ordna upp livet var ju som att vinna på lotto, du är underbar gumman och jag älskar dig så otroligt mycket!

Nu är det igentligen bara tillvaron som ska förbättras lite, nu funkar allt de vesäntliga och jag kan med glädje pricka av ännu några punkter på min "att göra lista"

Men! Nu ska vi ut till söndagslunch hos svärpäronen!
So long

RSS 2.0