Love in the air

Man kan undra vart tiden tar vägen, det känns ju som om tiden springer iväg.. Men så stannar man upp, tänker på allt man hunnit göra.. Reflekterar..  Det är då man inser precis hur lycklig man är!

Man kan känna känslan i kroppen, hur den rör sig genom den.. Hur det ryser till, pirrar.. När man tänker på allt som finns där!

Man kan sitta och fantisera om framtiden, planera.. Den känslan av att man har någon där..

Ibland inser man knappt hur bra man har det, man blir bortskämd.. Men vilken känsla det är, bara att få höra rösten av den man tycker om!

Den känslan kallas kärlek tror jag.. Å då är jag kär!

Vissa saker är viktigare än andra.

Ja... Precis som vanligt var det ett tag sedan jag fick något skrivet här.. Sällan man sitter still så länge att man har tid =)
Har dock funderat över många olika blogg titlar, olika saker jag velat skriva om, eller av mig..
Det är helt enkelt en hel del prylar som far genom huvudet för tillfället.. Sen börjar ångesten inför sommaren komma.. Allt jag borde gjort under vintern som bara stått.. Vilket jag vet kommer betyda ännu mer arbete..

Men sen är det otroligt mycket roligt som händer!
Förra helgen firades 6 månader med Elin, hotellrum med jacuzzi, 4 rätters middag, frukost på rummet och skumpa med jordgubbar och chokladsås..  Ja.. Jag behöver nog inte säga mer, sicken helg!!
På vägen hel stannade vi till och utforskade nynäs slott, riktigt kul att strosa omkring där!

Nu i helgen så ska jag ta tag i min tand som plågat mig i ngn månad nu.. Den ryker väl antar jag så 23 år och utan både tänder och hår.. Just nu längtar jag bara efter att bli 75 på pappret så det är legetimt att vara utan båda delarna.. Men men =)

Ser fram emot påsken, ska bli skönt att få lite norrland i själen, den behöver lite ro nu känner jag.. Allt har rivits upp och allt är så olikt gemtemot hur allt var för ett år sedan att jag tror jag behöver få komma upp, landa och få lite distans till livet.. Där jag är idag, i den situation jag är i.. Där vill jag vara, men utan distansen kanske man slarvar bort allt? Skulle vara skönt att stanna upp ordentligt och se hur bra man faktiskt har det =) För innerst inne.. Jag har aldrig mått så pass bra som jag gör idag! Jag är påväg mot min framtid, jag står på starkare ben än någonsin.. Jag har en framtid som faktiskt är värd att se fram emot.. Även om det kommer en del tuffa tider innan jag är klar med allt så känner jag för engångs skull att de dock faktiskt är värt allt bekymmer..

Men men, nu är det klart med allt dravvel för denna gång!
Det som hände igår stärker bara att morgondagen kan bli bättre!

RSS 2.0