Trötter

Idag är man ledig igen, som vanligt så har jag fastnat i soffan hemma hos mor eftersom att jag inte orkade åka hem igår..  Men jag hann ändå få en hel del gjort igår som jag skjutit på väldigt länge.. Skönt att få allt undanstökat =) Samt att jag lyfte i stora stereon från chevan ner i golfen.. Bagageutrumme är ju bara att glömma.. Men de låter bra! :D

Dagens planering sträcker sig till ikea, köpa en nya vardagsrums matta.. INTE nå luddigt jävla skit denna gång eftersom att de är ju fanimig helt omöjligt att hålla fanskapet rent!! Samt en kökslampa..
Problemet är.. JAG HATAR IKEA!!!!! Hur kan man trycka in så mycket folk på en och samma yta, bygga ett varuhus som du tappar bort dig i o inte ens kan följa deras jävla kartor..
Men jag ska väl ta mig i kragen och åka iväg om en stund, eller två..
Sen blir det haninge på fika är de tänkt.. Sen får man väl ta sig hem å montera in lite lampor o skit.. Har ju även fått för mig att göra iordning köket, så nu finns det inga skåpsluckor på köksskåpen.. Men nu ska dom iaf bli vita och hyllorna bytas ut =)

Sen vart jag tvingad iväg på en kryssning den 17de okt, vilket ska bli jävligt kul! Har inte vart på kryssning sen jag sist vart avslängd på åland pgr av tennis tydligen inte va tillåtet att spela i receptionen.. Men varför i hela helvete säljer de tenniskit i taxfreen?? Jävla finnar! *S*

Förövrigt så är golfen visst en riktig bil! Kanske inte så rymlig som en volvo.. Kanske inte lika snabb som en ferrari.. Men den har något som inte chevan har... Bränsle ekonomi *S*

Johopp

Igår tog jag mig i kragen med det sista av städningen hemma, nu ska jag bara köra två tvättmaskiner till samt slänga lite skit =)
När jag väl städat klart så drabbades jag av en smula tristress och satte mig i bilen mot vega.. Väl i haninge blev jag sugen på att kika in nya nynäsvägen, sicken fin väg! Väl nere i nynäs så fick jag erbjudande om kaffe igen och ja.. Jag har ju svårt att motstå kaffe!
När kaffet var slut så blev klockan efter 3 på natten, lyckades snärja mig ur en natt i soffan och fick mysigt sovsälskap!

Idag var man ganska seg på morgonen så jag hamnade på filmkedjan i nynäs där jag stod å kackla i 3-4h..
Sen ringde mange och vi tog en tur med båten runt djurgårn och tog med en termos kaffe, skönt att få stressa av lite.. Vilket jag uppenbarligen kanske borde göra lite oftare..

Fick dessutom en sak till att ta tag i innan jag kan nöja mig, så det blir tyst på dom stackarna som tjatat i över ett års tid.. Ska väl kanske ta mig till en läkare och kolla pumpen igen.. Men det lär väl bli samma visa som sist.
"Sluta stressa, sluta jobba 24/7, skaffa matrutiner och börja motionera.. Ja sluta stressa också...!!!!"
Men vi får väl se vad som sägs, kan bero på all stress på sistonde också =)

Nu sitter jag hos min mor på en kopp kaffe och sedan ska jag förbi min gamla chef och snacka lite skit.. Sen får det nog bli hemgång och sänggång med tanke på hur jäkla trött jag är idag! =)

:D

Jaha då var det helg igen!
Igår blev dagen inte RIKTIGT som tänkt, va på jobbet 05:30 och lastade första körningen, 2 pallar som skulle till jordbro.. Tillbaka till västberga och lasta nästa, 7 stop! Liljeholmen, city, djursholm, vallentuna och lidingö.. Asbra tänkte jag o drog iväg.. När jag kommer till vallentuna och ska lasta av ett fönser på 3x3 meter så ser jag en lååång jävla grusbacke med 411 grenar och träd som står ivägen.. Knallar upp och ska kolla med kunden om det går att ställa nere vid vägen..

-Tjaba! Dhl här med ett fönster!
-Mhm..
-Ehm, ja.. Vart vart vill du ha grejerna?
-På gräsmattan, vad trodde du?
-Ja, medtanke på att jag frågade så visste jag väl kanske inte.. Hursom så kommer jag inte upp för backen här, även om jag gjorde de så får jag inte ut grejerna på gräsmattan!?
-De är inte mitt problem vad du kan och inte.. Grejerna ska stå där.......
-Jahapp, då får du beställa kranbil för jag kommer inte ens upp..
Bla bla bla bla
Sicken jävla surkärring!!! Ringde runt till vänner och mannen och frågade om vad vi skulle göra åt saken.. För grenarna flyttar sig säkert genom ett samtal.. *suck*

Väl vidare så ringer chefen, hämtning bromma och järfälla..

Framme i bromma kommer jag fram till 8 pallar á 1250kg styck! Knallar in på kontoret..

-Tja, ska hämta era pall!
-Jaha?
-Behöver fraktdokument och en truck..
-Haha, truck? De kan du ju drömma om, dom har gått hem.. Det är väl bara att dra på!?
-Men är du dum på riktigt? Dom väger ju över ett ton? Jag vill också hem idag! Å inte fan vill jag ha ryggvärk bara för att ni ska skicka grejer..
-Inte vårt problem..
Tjurig som man är knallar man ut o börjar lasta.. Näst sista pallen.. VÄLTER!! Jagar runt efter en truck igen och får samma kassa jävla bemötande.. Förbannad och stressad så ställer jag mig och funderar.. Jahh vi försöker väl.. 30 minuter senare är ventiljäveln på plats på en pall igen, jag dyngsur i svett, ont i hela kroppen och händerna fulla med frässpån å metallflis så jag knappt kan ta i ratten..
Då kommer ena kontors nissen ner från andra sidan stan
-Jaa hej! Ber om ursäkt för att dom inte bemött dig något vidare! Jag ska kolla om jag kan ordna en truck!!
Något förbannad fortfarande och helt färdig..
-De kan du skita i.. För ventiljäveln är uppe på pallen igen!!
-Ehm.. Va?
-Ja jag fick upp skiten på pallen igen..
-Men.. jaha.. Hur.. hmm.. Hur i helvete lyckades du med de?? Vi har två truckar och 6 man för att lyfta upp dessa på pall??
-... Ja skitsamma uppe är den.. Skriv på här så jag kan åka!?
Sen lättade humöret när jag började inse att killen va riktigt trevlig!
Sen iväg till järfälla där 1 man satt och väntade kvar ensam på jobbet för att jag va sen.. Så in med svansen mellan bena och va sådär bedårande som bara jag kan *S*

Så de blev 05:30-19:15 igår.. Utan lunch eller rast! Fan va jag gillar mitt jobb ibland! Å vem känner sig om 95 år, död och begraven i sin rygg och kropp idag? Jo jag.. Varför? Jo för att nå palthjärnor ska skicka ventiler.. USCH!



MEN!! Idag vaknade jag i tid, drog ner och besiktigade golfen! Ett nedslag på rostig dragkrok.. Men den är ju bara att kapa av så är de klart.. 2 minuters jobb =)
Sen drog jag ner till nynäs på en kopp kaffe för att kolla om bilen gick som den ska.. Fan va fint den går, va skön den är att åka i! Börjar fatta varför det heter golfklass! Riktigt fin bil!! =)

Nu är jag hemma hos morsan, hämtar nycklar och samlar lite krafter! Sen nu strax ska de hem å fixas till så jag slipper tänka på ordet städa på några år! *S*

Nothing is like bananas on a toast!

I tisdags kväll får jag ett samtal från plutten om att han känner sig sjuk, senare ett av chefen att det blir nynäs igen på onsdag.. Så upp till jobbet på onsdagmorgon och ser en stor jävla hög med papper! 94 lapp!!! Det är 4 lapp ifrån rekordet i höstas, den gången va jag klar och avlastad i västberga 18:45..
Men denna gång så tänkte jag att med nyvunna krafter och lite jävlar annamma borde jag vara klar tidigare.. Men kom hem 23:10 från nynäs.. Hela dagen stod jag på som en liten lemur i balettklänning och lyckades få ut allt till straxt efter fyra! En RIKTIGT bra dag mao, trotts en liten miss... Men.. Precis när jag började bli klar så kom ett litet sms "Vill du ha kaffe?".. Vem fan tackar nej till kaffe???

Så när jag väl lastat av allt skit så for jag över till Elin, som var en aning trött så vi förpassade oss till soffan ganska snabbt! (Soffor är kung!) Kaffet tog slut relativt fort, men när man väl låg där och hade det bra så.. Ja vem fan bryr sig om kaffet .. Igentligen.? Tiden går fort när man har roligt har jag ju hörttalas om, men mysigt.. Blir de räserfart då?? Klockan hann bli en skvätt så de vart raka spåret hem i säng =)

Vaknade idag av att chefen ringer..
- Ahej!
-MM gohejdu...
-Vad gör du, vart är du och varför?
Hjärnan börjar arbeta.. Fan chefen har aldrig ringt mig innan jobbet innan...
-Ehm, jag eh... Fan... Har jag försovit mig?
-HAHAHA Du ligger alltså å sover!!! Upp å hoppa, du börjar nu!!! Lägg på en rem..
-Åfan eh... Aha... Okej.. Men.. Aja skitsamma jag är där om 4 minuter!
-Sover du i bilen eller? hihi
-Nej golfen är för liten, höhö.. Jag kommer snart!

Så var det bara att ge benet ner till jobbet där båda mina kollegor sitter med sveriges största flin..
Jag - Vilken jävla tur att du ringde just idag, du brukar ju aldrig ringa på morgonen!?
Chefen - Haha, du.. När jag ringde dig igår... Jag anade *****-fasoner! Så jag tänkte.. Jahh, vi ger honom en chans.. Kommer han i tid får han underkänt..
Matte - Å gefan i att åka förbi landfjärden påvägen ner till nynäs idag!
Jag- Hmm, hur länge har ni suttit och sugit på de här då.. Å varför finns det inge kaffe??????
Matte och chefen - Hahaha, rätt åt dig! Brygg eget!

Så med en ganska kass start på dagen så lyckas jag jobba in den svunna tiden och hinner iväg i ganska god tid.. Men under dagen har vissa smärre distraherande tankar gjort att jag fått göra om och göra rätt ett antal gånger!

Har listat ut att min chef kan va ganska rolig.
"Du jocke, vart ska du sova inatt??  Äh tänkte om du skulle motionera lt35an.. (Jag meddelar att jag inte riktigt bestämt mig) Du jocke... Ta å sov i nynäs istället, medtanke på ditt goda humör idag så kanske det kunde medföra att det faktiskt gick å prata med dig Innan du fått i dig kaffet på morgonen!"

Nu däremot så har jag vart på apoteket, åkt hem för att mata fiskarna.. Tecknat el tjossan.. Bloggar nu och sna rejsa hem till morsan å sova.. Upp 4 imorn och på jobbet fem.. Nå "hokuspokus körning" Så vi får väl se!

PORR!!!!!!!

Jag har hittat bilen jag ska skjutsa mina framtida barn till dagis i..
Den bilen jag ska parkera på uppfarten till mitt hus på landet..
Den bilen som ska göra mig fri från spadtag på vintern..
Bilen som gör att jag slipper skaffa fiske båt..
DEN HÄR BILEN SKA JAG HA NÄR JAG BLIR STOOOOR!!!!!!!
*dreglar*



Jisses va det pirrar i magen *S*

Ännu en dag, grå och lite trist..

Usch vilket trist väder man vaknade till idag!
Håller fortfarande på att lägga upp lite planer för dagen än så länge så har jag kommit fram till:

- Åka hem och städa HELA hemmet så det ser respektabelt ut till helgen =)
- Ställa av chevan, lyckades skriva ner fel skrapkod igår så jag får ringa till VV idag istället..
- Sammanställa och skicka in polis anmälan till volvia
- Handla delarna till golfen och lämna in den..

Tror inte tiden räcker till ens till detta så jag låter nog bli att fortsätta planera *S*

Känner mig lite stressad inför nya jobbet, nya vanor osv.. Men ska bli kul att bita i! Fast det är ju en hel del press på en efter allt man fått höra.. Kör jag inte skiten fläckfritt så kan dhl sumpa en av sina största kunder.. Det skulle ju vara SÅDÄR för en framtida karriär *S* Men de ska la inte vara några problem =)

Mycket som snurrar i huvudet nu..
Tror det är dags för en funderare ikväll =)

Se ya!

Hell yeah!

Vaknade idag, snorig och med känslan av att jag satt en blomkruka på tvären i halsen.. En smula förkyld.. Men jag vaknade med inställningen att nu eller aldrig! La upp en plan anpassad efter orken och nu har jag bara två mål kvar för dagen.. Släpa ner en säck till soprummet och bädda ihop soffan här hemma!

Efter min fika hos chefen så fick jag veta att jag faktiskt har betalt trots att jag bara sitter hemma och slappar vilket gjorde att mina förhagor inför ännu en kass jävla månad suddades ut! Enligt mina beräkningar så kan jag sudda ut alla spår av denna efterhalkning och kan återgå till mina ordinarie bekymmer som också diskuterades med chefen idag.. Vipps så ser det ut som om även dessa är ur världen inom ett halvår! Ska bli så JÄVLA skönt att sudda ut den förbannade "inkompetent" stämpeln i pannan och visa vad man igentligen går för!

Just nu känns det som att jag fått lite medvind på ufförsbacken, även om jag pratat om de så många år så är det fanimig dags att göra något åt allt! Jag sa innan jag va 25, jag fick ge mig ett extra år.. Men när jag är 26 då ska jag då fan inte ha ett skit kvar att "Ta tag i"
Härren på täppan, ska bara ta mig upp sen ska jag inte ner igen! Inte lika långt iaf =)

Börjar dessutom komma i min gamla hederliga kostym som den där glada, roliga och självsäkra pöjken som folk är vana vid.. Men vissa saker saknas ändå efter några års skyddad verkstad, lite som att vara 13 igen då man inte hade en aning om vad man ger sig in på.. Men det lossnar väl med tiden som det gjorde då *S*

Fan de känns skönt att va på spåret igen å ja.. Jag ska tjata hål i allas öron om detta! För djävlar så skönt det känns att se lite dags ljus igen :D

Lite jävlar anamma tack!

Nu äntligen börjar de vankas struktur!
    Dem som känner mig har börjat kommenterat att jag börjar bli mig själv igen, skönt att höra! För jag är på gång!
    Har tjatat och gnatat om denna vardag, men när man grävt ner sig i jobb och andra osunda lösningar och kört totalt slut på sig själv under 2 år så är det en knaglig väg tillbaka.. Saknar farten och fläkten, alla konstiga upptåg och påhitt..
    Men samtidigt känns det fördjävla skönt att jag fått så pass mycket gjort.. Mycket som inte ska skrivas här.. Men det känns som om att jag tagit ett stort jävla steg i rätt riktigt för att få lite struktur på livet!
Känns som om jag har lite för många bollar i luften som vanligt, men dom tyngre delarna börjar ju faktiskt falla på plats! Nu är det fanimej bara två veckor kvar!! Sen ska det börjas på en ny kula!

    Jag minns när jag satt i lastbilen för ett halvår sedan och pratade med en vän om hur jag är som person.. Det var där jag kom fram till att det är en del stora förändringar som måste göras för att man ska kunna se en framtid..
  Ett axplock av detta var:
-Skaffa ett ordentligt jobb (En del vet ju vad jag menar) - Det känns som om det klaffat!
-Skaffa en förnuftig bil - Hehe.. Ja.. Jag har ju golfen.. Typ..
-Ordna upp ekonomin - Den är ju körd i botten nu så det kan bara bli bättre!
-"Städa" upp hemma och slänga ut onödiga laster - Det är på G! I veckan tas de sista handtagen!

    Ibland måste man köras i botten för att kunna resa sig upp och ta nya tag. Nu har jag vart där nere och vänt, nu ska jag bara upp igen!


Vem är du, vem är jag..?


Hår?


180 drygt


Konstigt?


Bikers Bible


Queen of the damed, grym film musik!


Jim Carrey


Sånt är kul, 2 n half men är ju alltid en favorit


Bandit eller rockklassiker!


Lyssnar väl på de mesta, men föredrar rock!


Guns n roses - Paradise city


Senast nertankad: Europe - last look at eden!


Gillar ju grekland!


Vill upp till norr igen!


Sällskap eller en båt?


Björnen, gillar nog alla djur =)


Björn?


Bygg, eller träslöjd


Att jag får ordning på allt jag planerat få till =)


Trivs med att ratta, men i framtiden vill jag nog ha eget..


Villa på landet, En schäfer som heter bo, En cheva van, En corvette och någon vettig bil att frakta arslet i, Fruga med lite riv i som gillar stora bilar och så knoddar.. Måste ju ha en ursäkt för alla bilar? *S*


Mig själv


Erik


Emma


Jag är den jag är och skiter i resten.. Rolig, snäll ja the basic stuff.. Lite störd kanske *S*


Långsam, Tar alltid vatten över huvudet och är nog lite för snäll ibland..


Hellre bekvämt än snyggt, men de är sällan de går annat än mörk tvätt..


Hippie hoppie kläder skulle jag aldrig för mitt liv vistas i!


Chevan!


Äter det mesta, men stuvade makaroner är ju skitgott!


Rom och cola


Snus!


Ankaret, rocks eller harry B

Blått eller svart..


Bensin


En hel del!


Bilar, motorcyklar, båtar.. Allt med en motor i brukar kunna faschinera mig!


Otrohet skulle jag tro.. Bilen inte startar är ju en pärs också!


Att vara lycklig?


Att bli gammal *S*


En med lite riv i, gilla rock och bilar.. Fart o fläkt men ändå lugn och timid!?


Jag gillar enkelhet.. Pizza, hyrfilm och en soffa?


Ingen specifik vad jag kan komma på..


..?
Dum
Ett penntroll med lila hår!



Trist..


Mysigt, spännande!


Beror väl på tillfället..? Fingerfärg lät iof lite intressant!


Ehm, beror väl på när jag hör telefonen?


Höger


Åkgräsklippare! Ett klipp :P


Vill inte veta..


Har delad vårdnad av en älg?


Singel


Mot mjölk och katter


Ett gäng fiskar


Väger man mer med handen där? Runt 115 sist jag kollade =)


Snusar som hobby!


Ingen!


Lastbils chaffis


Ett par =)


Förmodligen förmånga *S*


En miljard flugor kan inte ha fel... ÄT SKIT!

Ahola!

Gårdagskvällen gick åt till att ligga i soffan hemma hos mor, skönt med en riktigt lugn fredagkväll efter allt farande!
Idag fick jag dock tummen ur och satte fart med golfen, hann halvvägs ungefär! Nu ska bara dom nya delarna monteras så är den klar för verkstan på onsdag! Sen ska volvon ordnas och bilarna säljas.. Har äntligen bestämt mig för va jag ska köpa för bil.. V70 är liiiite för svennson, men audi a6 avant med diesel sexa! De e grejor de!
Lite större än volvon dessutom, va jag nu ska med all plats till? Men de ska va stort =)

Kvällen är lite oplanerad ännu, men ska snart ner till bilen och åka en liten runda.. Vi får se vart det slutar =)


Humm humm från brevlådan!

Till att börja med, helvete vad livet är orättvist!
Sen skulle jag vilja säga.. Fan va livet kan leka ibland!
För att avsluta, jag tänker inte ligga i någon soffa!

Veckan började ju lite kluven, fortsatte kluven och avslutas kluven.. På måndagen åkte min morbrors fru in på sjukhuset och fick veta att hon har cancer, vart kunde som inte svara på.. Igår kom dom med den nedslående nyheten, ryggmärgen.. Bland annat, vart det startat vet dom ännu inte.. Man kan fundera på hur livet kan vara så fruktansvärt jävla orättvist. Medans en annan gnäller på jobbet med i övrigt har ett flyt i vardagen som många förmodligen skulle slåss för.. Så får andra faktiskt slåss för sitt liv. En familj i kris och man kan inte yttra sig. Som vanligt vid jobbiga situationer så låser en annan inne allt och verkar oberörd, men jisses vad tungt allt kan bli..

Annars har veckan vart alldeles jättebra, trotts lediga dagar och ännumer pengar som kommer saknas i kassan så får jag mycket gjort.. Golfen har fått en massa presenter, volvo har fått en utskällning och jag har klurat ut att tre dagar utan snus INTE är hälsosamt!

Idag ska det meckas golf, styrled, spindelled och avgassystemet ska få sig en omgång idag! Är man manad att mecka? Inte ett jävla dugg! Bilar ska köras, inte meckas med! Engång i tiden var det roligt att mecka, men att mecka för att ta sig till jobbet? Nä tack..

Va även nere på klubben idag där jag ännu engång vart hackad på om att skaffa hoj så jag kan gå med på allvar och bli hobby legist på papper.. Men det får nog vänta någon månad till, men snart så! Tillvåren kanske man kan pryda sig i väst igen =)

Helgen är väldigt oplanerad, ska nog försöka göra så lite som möjligt somnär på att få golfen på spåret igen..
Kanske ngn öl? Ja tack! :D

Nä, trevlig helg och hejhopp =)


Ibland kan man fundera!

Jag sitter här för andra dagen på raken och har en helvetes massa saker att göra men kommer inte iväg för att göra ett skit.. På fredag är det deadline! Allt måste vara fixat och som vanligt nu när jag känner på mig att jag inte hinner så händer inte ett skit i stället!!
Tiden går mest åt till funderingar.. Hur kommer det sig att jag ger mig in i precis allt med huvudet före och alltid stupar halvvägs? Vilket resulterar i när man väl reser sig har man saker upp till halsen att slutföra!? Jag har en förmåga att alltid krångla till saker för mig själv.. Men det är väl så det ska vara antar jag.. Gör man allt enkelt för en så har man inget att bita i!

Nu däremot är jag ganska planerat i hur jag ska ta tag i allt.. Hoppas bara allt klaffar nu med besiktningstider osv.. Annar har jag en grinig mor efter mig igen när jag måste låna hennes bil..

Vardagen är nog det tuffaste på tumanhand, jag vet inte men tragedier händer ju alltid då känns det som.. Varför rycks de nära och kära alltid ifrån en? Hur kommer det sig att det alltid är dom som inte borde gå åt? Det finns ju så jävla många andra som inte ens borde få leva.. Men ändå straffas de enkla och goda.. Om det finns någon gud så kan man fundera över hur fanskapet tänker ibland!
Allt som får en att tänka tillbaka, sånt som river en i ryggen och ständigt påminner en om sådant som passerat.. Sådan som gör bördan tyngre än någonsin när man till sist inser att de som alltid funnits där att finna sin ro hos inte finns där längre.. Ingen av dem.. Det är då man inser att man får se sig om själv..
Oavsett om det är en grop eller grav du gräver.. Det blir värre när jorden rasar in..

Ibland känns allt lite extra tungt och det kan vara svårt att hålla sig på gott humör.. Men det gäller väl att leva på hoppet ibland.. Allt kan ju ordna sig.. Även om det inte alltid känns så!





Nu däremot ska jag åka och köpa snus innan mina två resterande hjärnceller startar atomkrig där uppe!! Uppdatering om dagen får komma senare!
Hejhopp

Man kan fundera?

Varför ska dem som gör minst väsen av sig bli värst drabbade, de som alltid står vid ens sida när det blåser. Hur kommer det sig att det alltid är försent? Livet är inte vad man kan tro ibland.

Man ska inte gå i vattenpölar!

Ja som sagt, åkte upp i torsdags för att fira mormor min på 70 års dagen, kom upp vid tolv på natten och segade till i soffan på engång.. Fredagen gick åt till förberedelser inför festilgheterna och att hjälpa till lite på gårdarna.. Senare drog festen igång och det blev en kanon kväll!

I
lördags så petades det runt en del på dagen, mot kvällen så kom önskemål om påhälsning i granngårn! Så vid sju snåret åkte jag mot näsåker, påvägen dit fick morsans bil för sig att inte riktigt orka gå mer.. Så det blev till att meka lite bil vid vägkanten.. Efter många om och men så gick fanskapet igång igen och de som kom för att hjälpa mig fick istället kolla så jag inte vart ståendes igen..
Väl framme så blev det en del prat.. Ja om lastbilar bland annat :P Senare vart jag Tvingad! att sova kvar.. Eftersom att jag inte hade någon talan så fick jag ju vackert stanna, trotts mysigt sällskap så blev de en smula dåligt med sömn..

S
å på söndagen när jag lyckats bli väckt efter 20 minuters sömn, utan att skälla ut personen i fråga pgr av alla värdsliga problem som bara jag kan finna på morgonen så bar det av hemmåt.. Packa ihop och sätta sig i nästa bil för att åka ner till fjollträsk.. Lyckades hålla mig vaken sammanlagt 30 minuter av den 8 timmar långa resan!

V
äl hemma var det march i säng efter att man matat firrarna, sen upp till jobbet..
Till min förvåning stod ännu en ny lastbil på gårn! Fick byta in nycklarna jag fick i torsdags och knallade ut och kikade! Ahh, det va en scania 114, 380!! Skönt att slippa trälmaskinen i andra bilen (240)..
Nästa överraskning kom när jag mitt på dagen fick reda på att det var min sista dag i nynäs! Imorn blir det T-kaj någonstans i stockholm =)

N
u däremot ska jag ta och städa upp det sista och fundera ut en bra ersättning för att jag tog av min värdefulla tid till att skriva detta inlägg..
Skippa grädden, "dig" med ett litet körsbär ;)


Friska andetag!

Nu är man uppe i norrland och själen får lite lugn och ro.. Som när på! Sitter nu hos mina 4 kusiner som vigt sitt liv till att bråka, gapa och skrika på varandra! Men om en liten stund korkas skumpan upp och smörgåstårtan står dukad. Hela byn är på intåg!

Idag har det servats lite hus, tydligen finns det inte så mycket händiga människor kvar i byn utan det väntar på att man ska komma upp så man har fullt med arbeten när man väl dyker upp..

Nu orkar jag inte skriva mer! Välmött..

Rekonstruering!

Fick en liten försmak idag av vad min närmaste framtid kommer att gå ut på.. Jag tror det börjar rulla åt rätt håll!

Satt under dagen och funderade lite, som vanligt? Man har ju en hel del tid över att tänka på när man sitter o kör! Jag kom idag fram till att det är dags att ta tag i vissa saker, att jag ska skriva mig en lista över allt som bör göras så jag har en liten plan och sedan bocka av allt eftersom..

Jag kom även fram till att jag kommer nog att bli lite som svensson svennson gubben fast med DHL kläder istället! Möjligen lite mer jävlaranamma och lite mer fart och fläkt.. Men fan va skönt de vore att landa lite iaf =)

Har idag vart lärling själv.. Vare sig jag eller min "lärare" hade en aning om vad jag skulle lära mig, men vi gjorde oss ett gott försök! Vilket resulterade i en riktigt rolig dag som flöt på oanat snabbt!
Av ngn anledning så ansåg min chef att jag behövde lära mig nynäs för att köra "Gap o skriks" körning, vi kom fram till att vi kör ut allt i exakt samma ordning.. Pratar skit med exakt samma kunder och stannar å käkar precis på samma ställe.. Skillnaden är att jag kör den rundan på efter middagen och tommy på morgonen!
Men nu vet jag iaf hur nynäs ser ut klockan 10 på dagen!

Har idag börjat rita upp en gaddning som jag tänkt göra lite som en slags nystarts grej, slutet på oktober ska de bli av som det ser ut nu! Enligt mina beräkningar borde vardagen vara på fötter tills första november! Då är nya jobbet igång, pengarna kommer in som vanligt och jag borde nogfan ha fått ordning och reda hemma!

Nu däremot ska jag städa klart hos morsan så jag slipper få en stor fet jävla utskällning när hon kommer hem.. Igentligen borde jag försöka hinna hem och mata fiskarna innan jag drar imorn.. Hur nu jag ska lyckas med de..

Dagens visdom:
Man ska inte simma förlänge om du inte tror du kommer se land snart.. Bättre att simma hem igen!

Dagens citat:
"Jag gifter mig inte med dig om du ska hålla på såhär!"

Dagens kluring:
Du står vid ett väg skäl, tre vägar finns att välja..
1, Den du inte känner till men har en känsla av att den kan vara bra
2, Den du ser en bra bit in på och vet att du senare kommer till ännu ett vägskäl. Men inte om hur länge..
3, Gå tillbaka till ett vägskäl och testa den andra vägen..
Vilken ska man ta?

Nu ska jag städa klart, sen är det marsch i säng för små farbröder!
Hejåhå!

För att stilla vissa begär..

Vem gav du ett mjukisälg till sist?
Elin

Vem Bjöd du senast på glass?
Elin

Vem var den siste som fick ett kärleksbrev av dig?
Om man nu kan kalla det kärleksbrev.. Elin

Nämn en person du beundrar
Elin

Guess who?

1. Vad är klockan: 19:15, tyvärr!
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Joakim, Per, Anders Gradin
3. Smeknamn: TheKing, Skalman och king
4. Vad heter dina föräldrar: Catarina och Jimmy
5. Antal ljus på din senaste tårta: 22
6. Husdjur: Fisk!
7. Hårfärg: Saknar hår?
8. Favoritfärg: Blått och svart
9. Piericing: Dom borde växt igen vid detta laget.. Sista gjordes på Kos och blev infekterat.. En tennisboll hade fått mindervärdeskomplex!
10. Tatuering(ar): Tre, more to go!
11. Födelseort: Stockholm dessvärre!
12. Bostadsort: Same here
13. Nuvarande bostad: Etta i hässelby, trivs som foten i skon! Inte alls..
14. Har du varit kär: Absolut!
15. Har du varit i några andra världsdelar: Några ja =) Resa bör man!
16. Har du varit med om en bilkrasch: Jopp, i en volvo 740.. De gör jag inte om!
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4? Ska bagaget in genom rutan eller? De ska va 5!
18. Kaffe eller glass: Kaffe! Glass kan försorsaka oanade konsekvenser!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttekudde!
20. Antal syskon: None, blir mer över till mig en vacker dag *S*
21. Färg på strumporna: Pgr av att tvättmaskinen snor fanskapen kör jag på svarta av samma modell!
22. Lyckotal: 7
23  Favoritfilm: Pirates va ganska bra!
24. Favoritcitat ur en film: "Vad vi gör? Vi knullar!"
25. Bästa semestern: Älskar ju grekland!
26. Favoritmat: Grillat, annars de mesta utom brunabönor *S*
27. Bästa veckodagen: Måndag!
28. Senaste låt du lyssnat på: Guns n roses
29. Tandkräm: Yes, de räcker längre!
30. Favorit TV-program: De mesta som får en att garva!
31. Favoritrestaurang: Hmm, kommer ju inte ihåg vad den heter. Grekrestaurang.. Den borde heta "Virånarermendufårgodmat"
32. Favoritblommor: Blåklint och brudslöja!
33. Tycker inte om: Tveksamheter
34. Sport att titta på: Utebandy eller fotboll!
35. Ögonfärg: Blå
35. Senaste sjukhusvistelse: Länge sedan i eget syfte.. Annars.. Minns jag inte heller..
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vaniljgul eller ngt i den stilen..
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0 på alla utom en extra funk på lastbil..
40. Vem/var är du om 10 år:  Jobbar nog fortfarande som chaffis, men skulle väl gärna ha hus o tant..
41. Vem fick du senast e-mail från: Orkar inte kolla.. Förmodligen kåta alina som kränger viagra.. 
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Inte vad jag kan minnas :P
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Åbergs VTC parts!
44. Vad gör du när du är uttråkad: Lägger in en snus, slår på burken och slappar!
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Kuken, Voyhelevetti! Förstår inte riktigt hur/vad du menar nu..
46. Födelsedag: 7 okt
47. Vad retar du dig på: Folk som inte respekterar äldre, män som slår kvinnor.. Jag kommer bli en bitter gubbe när jag blir gammal.. Jag stör mig på mycket!
48. Det bästa du vet: 1: Köra min cheva 2: Somna med någon i famnen 3: Sova!
49. Läggdags: Alldeles försent!
50. Stjärntecken: Våg!
51. V ärdefullaste ägodel: Chevert!
52. Vad är klockan: 19:31
53. Vad har du för kläder på dig just nu: BB kallingar och en t-shirt! Strumperna va kvar på också *S*
54. Favoritland: Svergie
55. Favoritfilmmusik: Orka..
56. Skostorlek: 47
57. Fobi: Motion?
58. Favoritpålägg: Messmör!
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Till älgens rätt i samhället!
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Semester, chevrolet..
61. Bästa bok du läst: Gramatiska fyndigheter, Jag har aldrig vart så mycket för böcker som inte ger något..
62. Vad är du beroende av: Inget, snusa är en hobby!
63. Favoritdjur: Hundar, fast jag vet inte.. Älskar alla djur!
64. Gillar du snö: Ja, skortern låter illa annars!
65. Favoritglass: Pistage!
66. Vad la du dina sista pengar på:  Prylar till bilen, som vanligt antar jag..
67. Är du långsint: nej, inte i normala fall!
68. Favoritgrupp/artist: Guns n roses, rammstein och dope kanske?
69. Vilken är din bästa egenskap: Glad, drivande, optimistisk
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Bli mig själv igen.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: nej, men gladeligen idioten som frågade..
72. Vad gör du i sommar: Sommaren 2010 kommer nog spenderas uppe i norr!
73. Mest intressanta stad du varit i: Boden är lite intressant.. Varför finns den?
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: En björn, Varm, go kul att titta på men blir klurig när man kommer för nära *S*
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Folk som är rakryggade, säger vad de tycker och tänker.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Bra fråga, nästa!
77. Favoritgodis: Grov lössnus!
78. Spelar du nåt instrument: Spelade trummor förr!
79. Snyggaste kändisen: Elin
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Gammelmormor
81. Vilken film såg du på bio senast: Va säkert ngn av hp rullarna..
82. Senaste köpta skiva: Ngt med electric, grymt rockband!
83. Roligaste konserten: Kiss, inte för kvaliteten på konserten.. Utan att man fick se dem live!
84. Bästa känslan: Har inte denna fråga vart? Kär antar jag.. Köra cheva :D
85. Samlar du på något: Ja på bilar har jag hört..
86. I sånt fall, vad:  Har ett par vanar.. Samlar väl inte på så mycket annat.. Silver kanske..
87. Är du feminist:  Jag har hår under armarna.. Men mer än så blir det nog inte..
88. Favoritminne: Finns så många, när jag satt på fjället en sen vinterkväll då himlen färgades lilarosa så hela fjällerna glödde.. Mycket vackert!
89 Favoritskiva: Metallica, black album!
90. Bästa kompis/ar: Mange
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: "Åhnej, nu ska de babblas"
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Jadu..
93. Favoritlåt: Guns n roses - paradise city
95. Har du en mobiltelefon: Bajsar björnar i skogen?
96. Vad är det vackraste som finns: De va väl ett jävla tjat!? Schäfrar!
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Cypern!
98. Är du homo- eller bisexuell: Inte vad jag vet..
99. Vad är klockan nu när du är klar: 19:53 och jag har precis slösat över 30 minuter av mitt liv, oavsett om det är läsvärt eller inte så ska fanskapet ut :P

Det är dom små bra sakerna som får de större dåliga att tyna!

Man ska glädjas åt småsaker, det gör vardagen lättare att leva!

Det finns en sak som Alltid får mig på gott humör, guns n roses - Paradise city!
Jag tror jag lyssnat på låten en miljardgånger, eller två kanske.. Men jag kan inte lessna på låten, den drar minnen tillbaka från när man va liten, hoppade runt som en vettvilling och genom alla år har den alltid funnits med på någon av mina skivor i bilen.. Trotts detta tjat så vrids volymen alltid upp på max och tilltrotts mina sångegenskaper kan tryta så skrålar jag med allt vad jag kan!
Det är småsaker de!


Fan va nice!

Vet inte riktigt va det har vart med en idag, men har vart på sånt genuint jävla bra humör precis hela dagen lång!
Jobbdagen flöt på sådär alldeles kanonbra som det bara kan göra på en måndag! Klar vid 3 inne i terminalen, men somvanligt så fastnade man med kaffekoppen i högsta hugg och satt där och gafflade tills klockan vart över fyra..

Snabbt hem och hämta lite prylar som kusinfan glömt i bilen och sedan fullkareta över dit, kunde ju inte riskera att missa middagen.. Av någon anledning så kommer jag alltid precis när de ska till och äta! Så även denna gång, danne.. Lillpalten stod å gräddade våffler.. Ungjäveln kan FORTFARANDE inte säga Joakim, utan klämmer ständigt ur sig, yokim.. Vilket kan leda till oanade konsekvenser.. Somvanligt försökte jag mig på att vara svenskalärare, men som alltid förr slutade detta i en storartad diskution.. Enligt den något förtretne familjen heter det Gigabyte (G:i;gabyte) med hårt g.. I min värld sägerman Gigabyte med mjukt G (J;i:gabyte).. Detta är något dessa små liv vägrar förstå.. Man säger inte G ick.. Man utalar det Jick, Gira babord (jira) Gitarr (jitarr) osv osv osv osv.. Men hur jag än försöker få dem att förstå garvar de bara och fortsätter anse att herr ordfetetisch har FEL!

Hade dessutom ett mycket givande samtal med chefen idag.. Jag får tydligen högre lön än vad jag hade på mitt tidigare jobb.. Påsätt och vis.. Sen fick jag höra att jag var ett orginal när jag förklarade hur jag såg på deklarationer och allt fackligt snack.. Sålänge det dyker upp kosing på kontot varje månad så är jag nöjd.. Deklarationen, smsar man okey till så är allt klart..
Men nej nej! Här ska de sparas lönespecar osv, jag som knappt kan hållareda på mig själv?

Hursom så är det bara tre dagar kvar tills man far norrut igen, en enorm längtan finns i kroppen! Samtidigt så funderar jag lite på hur jag ska göra..  55 spänn kvar på kontot.. Lyckats med konsten att bränna 45 kr på 4 dagar?? Enligt mina uträkningar så har mina kostnader gått ner från 5600 kr i veckan till under hundringen, lite imponerad av mig själv!

Samtidigt så funderar jag lite på hur jag ska göra med alla bilar.. Antingen så behåller jag golfen och chevan, eller volvon och chevan.. Så långt har jag kommit i mina funderingar.. Allt annat ska bort, dessvärre lutar det åt golfen så jag kan vara lite ekonomisk ett tag.. Ska sätta igång och leta en fin cheva s10 som vardagsbil så småningen om, eller en suburban med disel.. Kanske lastbilen börjar dra lite mer, men de bli billigare att åka till jobbet *S*
Cheva ska det iaf vara till vintern, kikat lite på tahoe också.. Men fan va små dom är!? Eller så har man kanske bara lite skev syn på vad som är smått och inte...

Nu däremot ska jag försöka sova lite.. Klockan börja bli lite väl mycket!
Hej hopp!

Dagens visa ord:
Om du inte provar, kommer du aldrig få veta.
Om du inte provar, kanske du missar något
Om du provar kan du bli besviken
Om du provar kanske du får det du ville ha..
Ät gul snö, det kan vara öl!

Jag tror jag blir lite knepig..

Snart dags att fylla år och den sedvanliga kännasigjättegammal perioden som redan pågått i ett halvår eller så börjar eskalera.. Det var inte så länge sedan man var 18.. Fem år.. Dessa fem år har gått förbryllande snabbt, vilket gjort att jag tänkt lite åt andra hållet.. Om fem år är man 28! Huja, snart dags att damma av volvokombin och skärpa sig *S*

Efter ett telesamtal igår så fortsatte man tänka tillbaka, minns när jag var runt 18.. Då hade jag planer på att man kanske skulle skaffa knoddar runt 25.. Att man kanske börjat stadga sitt liv lite.. Ja.. Man är väl en bit påvägen när det gäller sådant.. Igentligen bara en sak kvar att ta tag i sedan har jag inte så mycket kvar att skylla på..
Min lista var enkel, Fast boende, Fast arbete och städad ekonomi.. Nu är det bara ekonomin till chevans förtret som är kvar att städa upp =) Sen lever jag nog precis det "vuxenliv" jag då trodde man skulle vara runt 25..
Har ju två år på mig :D

Annars så börjar vardagen flyta på riktigt snabbt igen, som den gör efter ett år eller mer på samma jobb.. Veckorna springer förbi har jag lagt märke till, trivs som fisken i vattnet på nya jobbet.. Även om allt är detsamma somnär på att min arbetsledare numer är min chef.. Men stämningen är omän lite, men dock annorlunda!

Fixade bil i fredags så jag nu kan frakta arslet på alla upptåg som jag är van vid att hitta på.. Hatar att vara låst på en och samma punkt, man ska va fri och hitta på saker!
Igår var vi ner en snabbis på Paschas mc, folket va ju lite svikande och vädret va en skvätt för kyligt för min stackars flint.. Så efter bara något timma åkte vi hemmåt igen.. Åkte till Hässelby, andra natten på en månad man är hemma.. Det är något speciellt med att vara hemma!
Idag har jag.. Sovit, sovit och legat i soffan och halvslumrat.. Tror alla dessa veckor med stress finaly tog ut sin rätt på riktigt.. Har vart allmänt mossig de senaste dagarna..

Imorn ska man jobba igen, dock utan plutten som åkt ner till småland för att hjälpa far sin med sysslorna på gården.. Hoppas på en kort dag imorn, men med tanke på hur mycket de vart den senaste veckan så blir det väl övertid som vanligt..

Nu ska jag ta och återvända till dvalan i soffan!
Dagens citat

"Krypande tar det lång tid att komma fram, man skrapar sina knän och man valkar sin hand, men det som inte dödar det stärker dig och som barn utan ben lär man sig!"


Ro ro, ro din båt!

Knaggel å kneg, hokus och pokus så var det snart helg igen och en vecka mindre på nedräkningen! Veckan har flutit på riktigt bra med tanke på monsterlassen som vart hela veckan, men man känner av all hets i kroppen.. Man är ganska slut efter en sådan vecka! Var ganska slut redan i början av veckan om jag tänker efter *S* Planerna inför helgen stöp ju tillsammans med ekonomin så förmodligen blir det ganska lugnt i helgen, kanske mecka lite bil och fixa iordning lite hemma, av någon anledning så blir det stökigt här.. Det luriga är ju att jag inte är hemma? Men man får väl ta å snygga till lite ifall att man nu trotts allt får ngt fin besök! Nu är det dessutom bara 7 dagar kvar tills man får åka norröver igen! Fyfan så skönt de ska bli! Nästa sommar blir det förhoppningsvis mer än bara några dagar där uppe, kanske hela semestern? Ska ju kanske upp över nyår också :D Nu däremot ska jag ta och undersöka om kudden kanske behöver lite massage, börjar bli lite trötter!

En liten uppförsbacke..?

Ibland blir man lite less på att knalla i en evig uppförsbacke. När något behöver uppmäksamhet så barkar det andra åt håvete och de tredje blir försummat! Just nu längtar jag bara till slutet av oktober då jag hoppas på att få en normal vardag igen och har ork och lust att ta tag i allt runt ekring. För även om man vill mycket är det lätt att bli apatisk inför det mesta när det är en konst i sig själv att hålla den lite mer kluriga typen av vardag flytande. Men snart så hoppas jag att man är på fötter igen och hittar den där lilla glöden igen! Trottsa allt bara liite mer än 3 veckor kvar tills backen börjar plana ut. Men hursomhelst så har veckan börjat lite rörigt med cyklar o bilar samt nycklar osv osv. Plutten är av ngn mystisk anledning sjuk, tror han lider av latmask. Men jag kan ha fel! Fördelen är att det är ganska skönt att åka själv, nackdelen är ju givetvis att man också måste göra allt själv *S* Vi får väl se hur det blir imorgon, förhoppningsvis får jag min nya telefon imorn också! Då kan man iaf surfa lite här hemma där man sitter utan tv, dator och liv *S* Radio finns som tur är! Nähä, nu är de dags för gamla farbröder att sova! På utterseende!

RSS 2.0