Life is like scramble, u have to put it together otherwise it wont work..

Jag satt å läste mina gamla blogginlägg från 2001-2003.. Jag bloggade inte särsilt ofta som väl var, men en sak slog mig.. Jag är ganska lik mig själv!
Jag lider fortfarande av samma typ av problem, men till skillnad från då så vet jag nu vad det var jag menade då.. Ja.. Faktum är att jag har samma inställning till livet, känslor och problem än idag.. Det som dock fick mig att tänka till lite var att jag var öppnare om mina problem DÅ än vad jag är idag.. Fortfarande samma mysterium över hur jag fungerar.. Visst är det enkelt för en annan som vet.. Men när man börjar rycka i sömmarna och skåda utifrån så kan det hända att man inser att allt kanske inte är så enkelt att förstå..

Hursom så händer det en hel del just nu med allt, fortfarande.. Men sista månaden känns som en bra grund att bygga på när det gäller ekonomi osv.. Det jätte klivet som är taget är snart fullbordat och de känns skönt att kunna lägga alla bekymmer bakom sig och kunna blicka lite frammåt, eller snarare mer i nuet..

I övrigt så har veckan som gått vart riktigt trevlig med kaffe på sängen, en kanon trevlig tacos kväll med mys och film i helgen och en riktigt god middag igår.. OCH matlåda idag! Jag tror jag börjar bli en bortskämd gosse *S*
Jobbet har börjat få lite rutiner och flyter på bättre och bättre för varje dag vilket är riktigt skönt! Just nu ser jag bara fram emot att börja kunna se tidmässiga rutiner som jag kan leva med, pass på 14h om dagen är jag lite less på nu.. Som förra veckan hade jag jobbat 69h.. 29 mer än en normal arbetsvecka..!

Nu ska jag ta å åka hem till mor, få lite mat i magen och sova.. För en rutin jag börjat få är att vara skettrött på jobbet med jämna mellanrum :P

Long time no see

Ny väcka nya bekymmer?
Jag vet inte ja, men jag tror jag har målat upp en lite för god bild av hur det nya jobbet skulle bli.. Hade mina förhoppningar på bättre arbetstider, men de stöp ju ganska snabbt.. Blev 11h i snitt förra veckan.. Nu börjar jag en timma tidigare och jobbade idag 04:00-17:45, 14h..

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har en förmåga att dra på mig motgångar.. Flera i stöten dessutom.. Vilket gärna gör att man tappar den där gnistan..
Men samtidigt så känns de så jävla skönt att ha kommit ur alla gamla vanor och trots allt.. Jag har förendrat en heljävla del i mitt liv till det bättre.. Den 25 tror jag dessutom att pengarna kommer övertala mig till att jag trivs med det nya jobbet.. För innerst inne så gör jag nog det ändå =)

Sist jag skrev var det onsdag, 23 årsdagen.. Har lyckats pressa bort allt vad firande heter och känns inte som jag fyllt år, så.. Jag de känns bra! :P
På torsdan blev jag nerbjuden på filmkväll i nynäs så jag räknade lite snabbt, javafan.. Kommer väl komma i säng runt 22.. Lite sent, men.. Jahh de är de ju värt när man är lite kramsjuk!
De vart inte 22, inte 23 heller.. utan 03:00 som jag slocknade och upp igen vid 4.. Vaknar av kaffedoften och en snäll själ som försöker få upp ett stycke zoombie som ligger och trynar som godast!
Väl på jobbet så hittade jag vare sig bil eller gods och va inte välkommen på "golvet" för chefen.. "Ta en kopp kaffe, jag vill inte se dig här!"

Hela fredan flötbort i en djup dimma och jag va själv imponerad över att jag inte gjorde ngt fel eller hade sönder något/någon.. Somnade som ett ovaggat barn i soffan där jag senare (5h senare) blir hittad och uppskrämd av morsan..

Sen blev det lördag, som jag inte heller har så mycket minnen av.. Somnär på att jag hamnade i nynäs igen!
Söndagen inläddes precis så som söndagar ska vara, vilket gör att jag haft två guldsöndagar! På raken! =D

O nu är de mångag, fortfarande helt knäckt och tvärtrött med ett humör som jonglerar upp och ner.. Eller snarare så har jag inget humör alls, helt apatisk känns det som.. Ska ta å sova snart så jag kanske piggnar till ngn dag *S*

Ska ta tag i volvon nu iaf, fan va jag saknar den bilen! Blir nog en v70 till vintern =) Volvo är volvo.. Lite bättre än allt annat, precis som jag själv ;)

Har blivigt upplyst om att det faktiskt är Tre söndagar, inte två! Sry ;P

Luften gick lite ur..

Jaha, nu är de på riktigt..
Nya jobbet är igång, det är inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom att jag hade hoppats på vettigare arbetstider osv.. Men så blev det ju inte, igår blev det en 11h dag och idag 12h.. Fast jag ska inte gnälla så mycket kom jag fram till för en liten stund sedan när jag räknade ut vad jag kommer tjäna med ob och alla timmar.. Faktum är att jag kommer nästan kunna hålla samma löner som jag haft tidigare, iof lite mer slit och så.. Men ändå!

Dessvärre märkte jag ganska snabbt hur humöret blev lite sämre igår.. Till att jag kom hem och morsan bad mig gå å sova så hon skulle slippa mig och mitt *ittiga humör.. Så de blev som ett pilskott i säng, trotts att jag redan sovit ett par timmar på soffan hemma efter att ha bytt vatten i karet så somnade jag på tre röda..

Sen va de mycket annat som raserade mitt humör hela gårdagen, samt att jag fick veta att gustav, min gammelmorfars bror gått bort.. Sista roten från norrland som går bort.. Nu är vi bara ett gäng hobbynorrlänningar kvar på vår lilla gren av släkten.. Fast 70% av släkten är ju fortfarande kvar i bonneland *S*

Idag vaknade jag lite sent, med ett rent jävligt morgon humör.. Bara att klistra på leendet och åka till jobbet.. Skratta å va glad och sedan när man får en lugn stund så kan man sitta och vara lite bitter..
Missade förmodligen att morsan sa grattis också, men jag tror jag skiter i att fråga med risk för dumförklaringen..
Slutade kvart i fem, när jag kom hem vid fem somnade jag i soffan och vaknade till lite nu..
Kom då på mig själv, fan.. Jag har ju kommit en bra bit på vägen, nu är de bara att spurta så man jag komma ikapp lite.. Sen är man klar! Sen kan jag börja gotta mig i vardagen igen =)

Men för att undvika fler humörsvägningar så ska jag gå å sova nu straxt så man är pigg å kry imorn igen!
Samt snygga till åldersflinten som för övrigt blivigt lite kändis :P

Ha de gott

Ibland kan man börja fundera lite?

Ja, jag funderar lite om jag föddes med armen under huvudet..

Klev upp vid tio idag då plutten ringt och väckt mig, insåg att jag skulle va på jobbet om 20 minuter så de va ju bara att dra på sig kläderna och dra så fort som möjligt..
Kommer ner och parkerar bilen, knallar till lastbilen och försöker låsa upp.. Men det är fel nyckel.. Eller snarare fel bil som jag står å försöker öppna..
Efter lite funderingar så inser jag detta och kolla, jo det är rätt parkering.. Men det är inte rätt reg nummer..
Åker ner på kontoret och är lite irriterad, får reda på att bilen jag åkt ner för att städa.. Den är ute på körning, så de blev att pula med andra bilar..

Efter 3-4 timmar på jobbet börjar jag fundera på varför telefonen är så jävla tyst för, jo.. Det är ju pågrund av att jag fått med mig fel telefon från bordet hemma?
Tidrapporten jag skulle lämnat in, den låg kvar på sängen och jag hade dessutom tagit morsans hemma nyckel..

Men hur som så donade jag klart med de jag skulle och sen upp på mötet om nya körningen, ruggit nervös inför allt och vart inte direkt bättre efter mötet.. Snarare tvärtom.. Kanske därför man är lite extra tankspridd också?

Sen kom robban in med min bil så jag kunde börja städa ur allt skit som låg i bilen.. Så Nu kom jag hem, halv åtta på kvällen och ska försöka komma i säng straxt då mina nya tider är från 5 på morgonen *suck*

Sicken helg!

Efter ett gäng lugna och timida helgen så small de till!
I fredags va jag ledig och skulle ta mig in till jobbet för att städa och fixa med lastbilen.. Men när jag väl kom in så fick jag nycklarna till nya volvon som skulle ner och svetsas lite, när jag väl svetsat klart så ringer chefen.. 3 stop norrort, så de va bara att rulla iväg!
När jag sedan är påväg in till terminalen så ringer chefen-
Iggy - Tjena din norrlänning!
Jag - Johejdu stockholmsfjolla!
Iggy - Vart va de du hade rötter?
Jag - Ehm, Sollefteå?
Iggy - Kanon, vill du åka upp och fika hos dom i helgen?
Jag - Hehe, jo visst.. Men de får nog vänta tills du gjort mig rik din snikne jävel!
Iggy - Där rök de lönehöjet, men du.. Kan du dra till umeå nu om en liten stund?

Efter ett par samtal och planering så bar det iväg mot ume, kom upp till sundsvall och hämtade med mig ella för att ha sällskap sista biten så jag inte fick för mig att somna på vägen.. Kl 04:30 va vi nere i sundsvall igen och de va march i säng, upp och sätta sig i bilen igen för att ta sig hem. Duscha och "kamma" sig sen in i bilen igen ner till nynäs på inflyttningsfest..
Där vart jag "utlurad" på krogen, eller ja... Haket i stan där 50 pers stod utspridda.. Vi gav upp ganska snabbt och skulle käka lite och knalla hem, 100 fkng kronor för en 150grams meny? Usch!
Med tanke på att det va svinkallt va de alldeles ypperligt att vänta lite med att gå å lägga sig, så vipps va de ju varmt när man skulle gå å sova (a)
Sen vid 17 idag när vi väl kom upp ur sängen vart de pizza och sedan lite senare en rulle hemma hos mange..

Nu sitter jag hemma och ska strax gå å sova, vet inte vad det är.. Men man sover tydligen inge vidare i nynäs? :P

RSS 2.0