I'l be waiting right by your side!

De va länge sedan jag mådde just så bra som jag mår just nu!
Det va länge sedan jag längtade efter att få komma hem, men nu har jag fått glöden tillbaka och donar och fixar hemma som aldrig förr och jag trivs bara bättre och bättre..
Faktum är att jag gärna lägger allt åt sidan ibland, gärna om jag har det lite rörigt.. Men det märks snabbt av när jag mår bra.. Det är då jag börjar pula lite med allt möjligt och faktiskt får saker gjorda =)

Det har hänt massor sedan jag skrev sist, även om man inte alltid gör något speciellt så förgyller det vardagen, det är de där lilla extra som gör livet värt att leva på allvar =)

Men i helgen va vi iväg på erotikmässan i alvik, första gången på... Länge..? Jag åkte tunnelbana.. Lite fränt faktsikt, man får lite minnen från ungdomsdagar när man åker tub! Sedan igår lördag så pinnade jag iväg på julbord med jobbet, kanon trivligt å ruggit god mat! Dit ska jag helt klart bege mig igen! Efter det så vankades det över till mange där rasmus och fillan satt och spelade tvspel, kul att de gamla gänget kunde ses under ordnade former! Det verkar ju onekligen som om fillan och rasmus börjar hitta sig själva igen!
Lite senare på kvällen kom elin och gjorde oss sällskap, som hade vart och kollat på Takida! Trotts att jag hackar lite på robban då å då så kan jag nog tänka mig att de va riktigt kul :P

Idag har det städats, shoppats, pyntats och lyssnat på julmusik.. Iår ska de fanimej bli jul på allvar! Saknar jularna man hade förrom tiden =)
Hoppas de kommer lite snö bara!

Snart måndag igen.. Bara att knega på, tiden går fort och snart är det ju helg igen!

Det finns vissa saker man aldrig trodde skulle hända.. Att man visste hur man var som person.. Men ibland blir man också förundrad över hur folk får en att bli som folk igen, utan att ens försöka.. Känns skönt att man börjar hitta tillbaka till sig själv och den man faktiskt är =)

Vi kan ha det ganska trevligt här i det blå!

Va ju som nämt upp till norr i helgen, fast åkte ju bara förbi graninge och fortsatte upp till Veka och Stuffy där vi tillbringade helgen med ett saligt lass god mat roliga utflykter och en hel del mys!
Det är något speciellt att komma upp, att åka upp med någon som har norrland på samma plats i sitt hjärta är ju ännu roligare.. Som det blev sagt, det är något man inte delar med sig av till alla :)

På vägen hem så åkte vi förbi gammelmormor och morfars grav, sen for vi vidare ner till bollnäs och hälsade på Elins farmor där det bjöds på ännu mer god mat.. Man har blivigt riktigt bortskämd precis hela helgen!

Nu idag blev jag avsläppt på jobbet, kände inte i en enda del av kroppen att de va kul att få jobba igen.. Ibland kan man ju ändå ana att de kan vara kul att få jobba lite.. Men nu va de snarare riktigt surt, jag hade velat vara kvar norröver och få sova ut lite till..
När jag väl kom över att jag faktiskt va så illa tvungen att jobba så flöt de på ganska bra.. Tills jag kommer tillbaka efter första lasset och får mig en redig utskällning av chefen.. För att ett paket jag levererat kommit fel.. Absolut.. Fel ska man inte göra.. Men om man har 250 paket på en pall med lappar på som det står:
Onninen AB
Hemvärnsgatan 4
SOLNA

Och en av dessa paket står det
Onninen ab
Olof ceder
Hemmestagatan 4
SOLNA
på, detta paket skulle jag tydligen ha hittat och kört till en annan adress än butiken.. Men vemfan ser en sådan liten skillnad när man har en sådan uppsjö av grejer och inte har en jävla aning om att man ska leta efter en låda som inte hör hemma..
Men de va väl bara att lapa i sig smörjan och gå vidare..
Ett par timmar senare ringer gubben igen och jag får ännu en avhyvling över att jag vart och släppt en pall i solna som skulle till hägersten.. Blev upplyst om att jag kanske skulle ta och "rannsaka mig själv och fundera över om jobbet verkligen passar mig" Blev lite förbannad.. Förvisso har jag bara jobbat åt Iggy i 1,5-2 år.. Kört ut 60 stopp om dagen och ALDRIG levererat fel, men lyckades göra tre fel på raken idag..
Upplös honom om detta och förklarade att jag som chaffis, de 4 år jag runkat ratt gjort en fel leverans tidigare.. Att jag har bäst leveranskvot som enskild chaffis på Dhl.. Men att jag begriper att han inte kan acceptera tre stora missar på en dag..
När jag upplyst honom smått irriterad om detta så blev de lite tvärt.. Men ca 20 minuter senare ringde telefonen igen.. Jag hade inte levererat fel pall.. Den hade fått fel adresslapp..
Så när jag väl kom in till terminalen så rensade vi luften lite..

Sen åkte vi iväg och lämnade in morsans bil.. O kollade på en van till :D Hoppas de klaffar nu bara så jag kan ta tag i bilen på gårn!

Men nu ska jag bege mig till en otrolig tom säng och sova lite så man kan "ta nya tag imorn" så Iggy blir nöjd igen..

Denna helg kommer jag leva länge på =) Tack gums för en underbar helg!

Tiden går fort när man har roligt

Därför känns det som om det var igår jag bloggade sist!
Det har hänt a shitload av roliga saker sen sist jag bloggade, men jag summerar det med Elin och jobb *S*

Nu till helgen ska vi bege oss till junsele, tagit ledigt på fredag och jisses så skönt de ska bli av så många anledningar! Känner att jag behöver få lite ledigt, komma bort och bara va samtidigt som jag kommer ha riktigt trevligt misstänker jag =)

Med jobbet måste jag säga att det börjar likna något, man anar ljusare tidet.. Dom har väl till viss del redan blivit bättre, men jag är nog felande länken som ständigt fastnar med något på terminalen som gör att jag kommer hem sent ändå..

Nu orkar jag inte skriva mer, jag vill sova.. Men ska snurra en massa först! Suck =(

Definiera ordet vänskap

"Vänskap är en typ av social relation, i vilken de båda parterna hyser ömsesidig tillit till varandra."
I min mening en person som är lojal, ärlig och rakryggad.

Tänk hur mycket som kan rubbas genom så få ord.. Tänk hur mycket som kan förändras, tas ifrån och försvinna..
Hur något som du skapat, sett växa och fört fram.. Varit stolt över, bara kan ryckas ur händerna..
Men så är det ibland.

På min gravsten ska de ristas på latin, härinunder vilar stoftet..

Jag vet inte riktigt, men de va en stund sen jag bloggade nu tror jag.. Tiden går lite för snabbt känns det som, men samtidigt är de riktigt skönt.. Har halkat in i ngn halv höstdeprition fast ändå inte, lite trött och seg pgr av vädret så jag hoppas att de kommer lite vinter snart!

Men för att sammanfatta de sista veckorna så har jag haft riktigt roligt, trevligt, mysigt och allmänt riktigt bra helt enkelt! Samtidigt som det går tungt på jobbet som suger musten ur en, ser fram emot att få lite bättre arbetstider och bättre rutiner så man får lite ork tillbaka så man kan hitta på lite saker =)

Helgen har bokstavligtalat Rusat förbi, i fredags kom elin på besök och vi skulle kika på film och ha en myskväll.. Samma film som vi försökt se tidigare.. Men även denna helg lyckades vi inte se mer än inledningen, så ett nytt försök får göras lite senare i veckan. Dock blev det en riktigt trevlig middag! *S*
Igår vart det lite maskerad och skitsnack med lite vänner som senare blev ngn timma hos mange för att sedan åka hemmåt då elin passande ringde så jag plockade upp dem också =)
Hem bums i säng och upp idag för att stressa iväg till tåget med damerna och sedan skjutsa morsan till råsunda.. Där hon förmodligen firar än, en annan får väl fira att bajen.. Ja.. Jag skiter nog i att fira ngt alls :P
Sen bar det av till mormor där jag sitter än och slöar.

Sen ska jag hem till hby och sen till morsan.. Vet dock inte riktigt om jag vill.. Sicket gnabb de kommer bli om detta jävla guld!
Snart måndag.. Avsaknaden av måndagsångest är påtaglig.. Why?

Hade!


RSS 2.0