På min gravsten ska de ristas på latin, härinunder vilar stoftet..

Jag vet inte riktigt, men de va en stund sen jag bloggade nu tror jag.. Tiden går lite för snabbt känns det som, men samtidigt är de riktigt skönt.. Har halkat in i ngn halv höstdeprition fast ändå inte, lite trött och seg pgr av vädret så jag hoppas att de kommer lite vinter snart!

Men för att sammanfatta de sista veckorna så har jag haft riktigt roligt, trevligt, mysigt och allmänt riktigt bra helt enkelt! Samtidigt som det går tungt på jobbet som suger musten ur en, ser fram emot att få lite bättre arbetstider och bättre rutiner så man får lite ork tillbaka så man kan hitta på lite saker =)

Helgen har bokstavligtalat Rusat förbi, i fredags kom elin på besök och vi skulle kika på film och ha en myskväll.. Samma film som vi försökt se tidigare.. Men även denna helg lyckades vi inte se mer än inledningen, så ett nytt försök får göras lite senare i veckan. Dock blev det en riktigt trevlig middag! *S*
Igår vart det lite maskerad och skitsnack med lite vänner som senare blev ngn timma hos mange för att sedan åka hemmåt då elin passande ringde så jag plockade upp dem också =)
Hem bums i säng och upp idag för att stressa iväg till tåget med damerna och sedan skjutsa morsan till råsunda.. Där hon förmodligen firar än, en annan får väl fira att bajen.. Ja.. Jag skiter nog i att fira ngt alls :P
Sen bar det av till mormor där jag sitter än och slöar.

Sen ska jag hem till hby och sen till morsan.. Vet dock inte riktigt om jag vill.. Sicket gnabb de kommer bli om detta jävla guld!
Snart måndag.. Avsaknaden av måndagsångest är påtaglig.. Why?

Hade!


Kommentarer
Postat av: ella

Bajen-Giffarna nästa år då! Haha :P

2009-11-02 @ 17:46:46
URL: http://eellaaa.blogg.se/
Postat av: Elin

Var inte planen att vi skulle försöka se den där filmen igår också..? ;) Puss

2009-11-04 @ 10:10:01
Postat av: "Morsan"

Gnabb?? Har knappt fattat det själv att det blev ett SM Guld jue... Klart man är stolt över killarna som kallas för ett rövargäng! ;-)

Men som jag sagt tidigare man kommer sakna Bajen!

Se till att komma tbx snabbt och stabilare!

Dock verkar det som om ni får sällskap ner av aporna occh att ni iaf får ngt derby nästa säsong..

2009-11-06 @ 02:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0