Livet i perspektiv!

Satt här idag funderade lite över vad jag gjort den senaste tiden, oj va snabbt tiden gått!!!
Att jag har ett minne som en bäver i dvala är ju ingen nyhet, men så mycket man inte minns! När man försöker ordna vad som hände vilket år, vilken månad när allt hände..
Jag är lite avundsjuk på folk som minns, i vilken ordning.. Kan relatera till foton och minnas bara från att se något som påminner.. En annan kan kolla på kort och inte ha en susning om vilket år det var..

Men en sak är säker, jävlar va saker man haft för sig!
Jag brukar alltid säga att livet är en ryggsäck, man plockar på sig erfarenheter och upplevelser.. Stoppar dom i väskan och tar nytta av dem.. Likt man lärde i skolan, lär man sig ur livet..
Men destomer man stoppar i väskan destomer bryr man sig om vad man lägger där i.. Valen man gjorde för 5 år sedan kan vara väldigt olika de man gör idag.. Även om det gäller samma saker så tänker man en skvätt annorlunda..

Summan av summaron är väl att man uppskattar andra saker och tänker mer på morgondagen nu än vad man gjorde då, till trotts att man vill leva för dagen ser man till att göra det bästa av tiden.. Men ibland kanske man bara ska vara för att kunna se tillbaka och uppskatta gårdagen.

Man kan sitta och fundera över allt möjligt, eller i vissa fall över ingenting.. Bara låta alla tankar tumla runt en stund så man kan fortsätta fylla sinnet med saker. Ibland kanske man måste fundera över vad man gjorde igår för att kunna ta itu med morgondagen och göra den till en bättre dag.
Ibland kan tumlet te sig i text som här.. Då får man distans till sitt eget.. Inser att man igentligen inte har så mycket att fundera över =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0